haber
Can't Stop Vira atkıları yeniden satışta
Can't Stop Vira atkıları yeniden satışta - 25.01.2015

 
Büyük ilgi gören ve sınırlı sayıda ürettiğimiz Can't Stop Vira atkıları yoğun talep üzerine yeniden satışta.

Ürün detayları ve satışıyla ilgili bilgi aşağıdadır.

* * *

Geride bıraktığımız sezonda tribünümüzde sıkça kullandığımız CAN‘T STOP VİRA sloganımızı bu sezonki ilk atkımıza da taşıdık.

Atkımızın ön yüzünde arka planda camiamızın efsane isimlerinden bugünün yıldızı Onur Recep Kıvrak'a kadar uzanan, vektör ve tipografiden oluşan bir görsel kullanıldı. Atkının arka yüzünde ise günlük kullanım için sade bir tasarım kullanıldı.

ATKI ÜCRETİ "15 TL" OLARAK BELİRLENMİŞTİR.


TRABZON İÇİ ÜRÜN SATIŞI

Trabzon'da yaşayan ve ürünlere sahip olmak isteyen taraftarlarımız Maraş Caddesi, Beşirli dolmuş durakları yanında bulunan Gençler Çarşısı girişindeki Deniz Oyuncak mağazasından ürünlerimizi satın alabilirler.





TRABZON DIŞI ÜRÜN SATIŞI

SORU - CEVAP ile tüm detaylar

Atkı ücreti ne kadar?

Atkı fiyatı 15 TL'dir.

Trabzon dışında yaşıyorum, ürünlere nasıl sahip olabilirim?

Trabzon dışında yaşayan taraftarlarımız ürünlerimize rahatlıkla sahip olabilirler. Trabzon dışında yaşayan taraftarlarımıza ürünler kargo ile gönderilmektedir. (Kargo ücreti alıcıya aittir) Yapmanız gerekenler sırasıyla;

Talep ettiğiniz ürüne ait ücreti aşağıda paylaştığımız hesap numaralarına yatırdıktan sonra siparis@haydevira.net mail adresine veya 0551 661 84 72 numaralı SMS hattımıza;

Ad-Soyad, ücreti yatırdığınız hesap adı, işlem tarihini ve saatini, yatırılan miktarı, istediğiniz adeti, gönderi için adres ve telefon numaralarınızı ileten belirten bir mail veya SMS göndererek tarafımıza bilgi vermek. (WhatsApp aracılığıyla da bilgi verebilirsiniz.)

Ücretini gönderip talep ettiğiniz ürünler en geç 48 saat içerisinde kargoya verilecektir.

(Ürünler kargoya verildiği an ürün sahiplerine kargo takip kodu SMS yoluyla gönderilir. Ürünün kendisine teslim edilmemesi halinde alıcı bu kod ile ilgili firmadan bilgi alabilir. Aynı şekilde kargo şirketiyle alakalı herhangi bir problem yaşanması halinde ürün gönderim makbuzları tarafımızca saklanmaktadır. Takip kodunu kaybeden alıcılara talep edildiğinde yeniden bilgilendirme yapılır.)

HESAP NUMARALARIMIZ

ZİRAAT BANKASI
HESAP SAHİBİ: SERHAT ŞERİT
ŞUBE KODU: 1225
HESAP NO:  6222 3883 5001
IBAN: TR 5300 0100 1225 6222 3883 5001
 

Ürün ücretini kapıda ödeyebilir miyim?

Hayır. Ürün ücretlerini yalnızca hesap numaralarımız aracılığıyla bizlere ulaştırabilirsiniz. Ürün ücretinin kapıda ödenmesi için kargo şirketiyle özel bir anlaşmamız bulunmamaktadır.

Kargo masrafından çekiniyorum, kargo için ortalama kaç TL öderim?

Grubumuz ürünlerimize ilgi gösteren taraftarlarımızı memnun etmek için güvenli ve maddi açıdan en uygun imkan sağlayan kargo şirketlerini tercih etmektedir. Talep edilen ürün adetine göre(ağırlık,hacim) kargo şirketinin talep ettiği ücret; 5 ile 15 TL arasında değişmektedir.

Yurt dışında yaşıyorum ürünlere nasıl sahip olabilirim?

Ürünlerimizi yurt dışındaki taraftarlarımız da satın alabilir. Talep edilen ürün size yakın bir yurt dışı temsilciliğimizde var ise, temsilciliğimizle iletişim kurmanız tarafımızca sağlanır, gerekli bilgilendirmeler temsilciliğimiz tarafından size yapılır.

Eğer talep edilen ürün yalnızca Trabzon'da ise +90 551 661 84 72 numaralı iletişim hattımızla WhatsApp aracılığla iletişime geçip gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.


ÜRÜN DETAYLARI




BİLGİ | Vira grubunun ürünlerinden elde edilen gelir sosyal sorumluluk projelerimizde, tribünde kullandığımız pankart, davul, bayrak vb materyallerin satın alınmasında ve web sitemiz haydevira.net‘in yayınını sürdürebilmesi için gerekli hizmetlerin alınmasında kullanılmaktadır. Desteğiniz için teşekkür ederiz.


Bu haber 5516 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>