haber
BU KEZ GEÇİT YOK! PAZAR SOKAKTAYIZ!
BU KEZ GEÇİT YOK! PAZAR SOKAKTAYIZ! - 11.09.2014

 
Değerli Trabzonlular, Trabzonsporlular.

Siyasilerin Trabzonspor üzerinden bugüne kadar maddi veya manevi sayısız rantına şahit olduk...

Bu şehrin tek ortak değeri Trabzonspor'u kullananları, siyasete alet edenleri gördük...

Trabzonspor'u oyuncakları haline getirirken Trabzonsporluluğu da yok edenleri şehri, taraftarı bölenleri gördük...

Hakkı yenildiğinde, emeği çalındığında kaya gibi sert ve tek yumruk olan bu camiayı işte tam da böyle, bölerek yıldırdılar.

Şimdi de Rıdvan Dilmen'in deyimiyle "bu süreçte nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu gördüğümüz" Recep Tayyip Erdoğan'ın adı sözde "vefa" için Akyazı'ya verilmek isteniyor.

* * *

Trabzon şehrini çok yıprattınız doğru ama Trabzonsporluluk bu şehirde henüz ölmedi!

Değerli Trabzonlular, Trabzonsporlular,
Gün sesimizi yükseltme günüdür.

Trabzonspor'un yeni stadı veya bulunacağı komplekse bu tip siyasi bir isim verilmesi Trabzonspor'un tarihi ve kapanmaz bir yarası olarak kalacaktır.

Eğer yarınlarınızda çocuklarınıza, torunlarınıza "Trabzonspor'un büyük kalması, Trabzonsporlular'ın bir arada kalması için ben de bir şey yaptım" demek istiyorsanız biz Pazar günü 15:00'da Meydan Parkı'nda olacağız.

Siyasi görüşünüz ne olursa olsun "önceliğim Trabzonspor" diyen herkesi, Trabzonspor'u ve değerlerini siyasetin önünde tutan herkesi bekliyoruz.

Düzenlenecek eylemde hiç bir siyasi partinin bayrağını, pankartını, logosunu istemiyoruz.

Tüm taraftar gruplarımızı, sivil toplum kuruluşlarını "Trabzonspor'un ortak değerimiz olarak kalması" adına çok önemli bir yol ayrımı olan bu kararın karşısında durmaya, bu eyleme destek olmaya davet ediyoruz.

Hangi siyasi görüşü benimserse benimsesin, Trabzonspor'un o partinin, bu başkanın, şu liderin Trabzonspor'u olarak değil, hepimizin Trabzonspor'u olarak kalması için "ortak ses" bekliyoruz.

Pazar günü sokakta kazanmak demek; Trabzonsporlular'ı bir kez daha ayrıştıracak, Trabzonspor'a yaşadığı tüm başarısızlıkların, kaybedilen şampiyonlukların ötesinde çok büyük zararlar verecek bu adıma engel olmak demektir.

Trabzonspor'un geleceğini kurtarmak demektir.

Güçlü Trabzonspor yürüyüşünü başlatmak, dirildiğimizi, konu Trabzonspor olunca hala tek yumruk olabildiğimizi göstermek demektir.

bu defa SUSMA!
en azından bir defa!

SOKAĞA!

14 EYLÜL PAZAR
SAAT 15:00
TRABZON / Meydan Parkı
 


Bu haber 2462 kez okundu
Siyaset futboldan ellerini çek dedik, hainsiniz dediler...
885 Design tarafından hazırlanan ve yenilendiği günden bu yana gerek tasarımı gerekse de içeriğiyle büyük beğeni toplayan web sitemiz haydevira.net Topluluk / Sosyal İletişim kategorisinde önce finale kalmış, ardından da Halkın Favorisi ödülünü kazanmıştı.
Spor Toto Süper Lig 1. hafta mücadelesinde takımımız Kayseri Erciyesspor'a konuk oldu. Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadyumu'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı.
Şike süreci ile ilgili daha önce UEFA’ya başvuruda bulunan kulübümüz resmi internet sitesinden sert bir bildiri yayınlayarak UEFA ve FİFA’ya başvurulduğunu açıkladı.
Ulusumuzun milli mücadele sürecindeki en büyük adımı; Büyük Taarruz Zaferinin 91. yıldönümünde, Türk ulusunun bağımsız ve özgür yaşama kararlılığının göstergesi olan..
UEFA Avrupa Ligi grubunda mücadele edecek olan takımımızın rakipleri, bugün Monaco'daki Grimaldi Forum'da yapılan kura çekiminde belli oldu.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>