haber
AKYAZI'DA DOĞU TRİBÜN J BLOKTAYIZ
AKYAZI'DA DOĞU TRİBÜN J BLOKTAYIZ - 11.09.2016

 
VİRA Akyazı’da Doğu Tribün Alt Kat J Blokta yer alacak.

Tüm üyelerimizi, bizimle birlikte olmak isteyen taraftarlarımızı kombinelerini bu bölümden almaya davet ediyoruz.

Basketbol tribünlerinde geride bıraktığımız 2 sezonda başardığımız gibi, ailelerin, kadınların, her yaştan taraftarlarımızın dahil olduğu yeni bir tribün anlayışını hep birlikte inşaa edeceğiz.

Koreografileri, tribün şovlarını organize edecek, takımımıza pozitif anlamda güç verecek bir tribün anlayışını hepbirlikte oturtacağız. 

Bu bölümü tercih etmemizdeki en büyük amaç son yıllarda büyük bir eksikliğimiz olan oyunun içinde olan taraftar eksikliğini gidermek. Oyunu takip eden, sahada yaşananlara göre anlık tepkiler veren, rakibi baskı altına alan bir tabloyu oluşturmaya çalışacağız. Genç yaşlı demeden herkesin katkısıyla Trabzon'da bir tribün kültürü oluşturmak için çabalayacağız. 

J blok haricinde Doğu Tribün alt katta kombine alan, almayı planlayan tüm taraftarlarımızın da sezon boyu takımımıza destek için katkısını bekliyor olacağız.


HAYDE, DOĞU TRİBÜN ALT KAT J BLOK'TA BULUŞALIM.


 

 


Bu haber 5146 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>