haber
VİRA KOMBİNE ORGANİZASYONU
VİRA KOMBİNE ORGANİZASYONU - 16.09.2016


17 EYLÜL CUMARTESİ, 23:30'A KADAR VİRA KOMBİNE İÇİN TALEPLERİNİZİ BEKLİYORUZ


Akyazı’da VİRA ile olmak isteyen fakat kombine ücretini denkleştiremeyen üye ve taraftarlarımızın şartlarını olabildiğince zorlayarak 17 Eylül Cumartesi günü ellerinde kombine kart için toparlayabildikleri miktarı, Ad - Soyad ve telefon, varsa VİRA ÜYELİK NUMARASI bilgilerini bize Twitter ve Facebook hesaplarımızın özel mesaj bölümü aracılığıyla ulaştırmaları gerekmektedir.

VİRA KOMBİNE HAVUZU’ndan yararlanmak isteyen bu üye ve taraftarlarımıza 18 Eylül’de eksikleriyle ilgili ne kadar yardımcı olabileceğimiz yönünde bilgilendirme yine özel mesaj yoluyla yapılacaktır.

TWITTER: twitter.com/haydevira
FACEBOOK: facebook.com/haydevira.net


----------


20 EYLÜL SALI 18:00'DAN İTİBAREN TOPLU KOMBİNE ALIMI İÇİN FORUM AVM'DEYİZ

Doğu Tribün J Bloktan henüz kombinesini alamamış üye ve taraftarlarımız, VİRA KOMBİNE HAVUZU’ndan yararlanabileceği yönünde dönüş yaptığımız arkadaşlarımızla birlikte 20 EYLÜL SALI günü, FORUM TRABZON AVM’de kurulacak kombine satış merkezinden kombinelerimizi topluca satın alacağız. 18:00 - 20:00 saatleri arasında gerçekleşecek organizasyonumuza Akyazı’da bizimle olmak isteyen tüm taraftarlarımızı, üyelerimizi bekliyoruz.


VİRA

 


Bu haber 1942 kez okundu
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak VİRA Atkılarının ilk etap ön satışını bugün itibariyle tamamladık.
Geliri koreografi organizasyonumuz için kullanılacak yeni VİRA atkısı için ön satışa başladık.
Kısa süre önce resmi kuruluş işlemlerini tamamladığımız derneğimiz için üyelik alımına başladık.
Başakşehir ile oynayacağımız müsabakada yeni yılın ilk koreografisini gerçekleştirmek için çalışmalara başladık.
Kulübümüz ne yazık ki son iki dönemdir tarihinin en kötü günlerini yaşıyor. Hem ekonomik hem de sportif açıdan karşı karşıya kaldığımız tablo uzun yıllar boyunca mücadele etmemizi gerektirecek bir noktaya ulaşmış durumda.
3 Temmuz 2011’de başlayan süreçte, söz konusu şike eylemleri tespit ve ispat edilmesine; UEFA, CAS ve İsviçre Federal Mahkemesi kararlarıyla 2011’de şike yapıldığı kesinleşmiş olmasına karşın kulübümüzün hakları teslim edilmemiş, suç cezasız bırakılmıştır.
SAYFA
<<1 - 2 - 3 - 4 - 5>>