haber
VİRA SSP / KÖY OKULLARI BORDO MAVİ
VİRA SSP / KÖY OKULLARI BORDO MAVİ - 23.12.2015


Değerli Trabzonsporlular;

VİRA grubu olarak tüm taraftarlarımızın desteğini, katkısını bekledİğimiz yeni bir sosyal sorumluluk projesine başlıyoruz.

Daha önce taraftarlarımızın kendi aralarında iletişim kurmasını, trabzonspor.com.tr üzerinden alış-veriş alışkanlığının oturmasını sağlamak amacıyla yaptığımız "Hediyem TS Club" organizasyonunu şimdi soğuk kış günlerinde Köy Okullarındaki minik kardeşlerimizi sevindireceğimiz bir organizasyona çeviriyoruz.

Organizasyon kapsamında 23 Aralık 2015 - 4 Ocak 2016 tarihleri arasında TS Club online alış veriş mağazası trabzonspor.com.tr aracılığıyla ATKI - BERE - ELDİVEN - KULAKLIK - BOYUNLUK ürünlerinden istediğiniz çeşit ve adette satın alın, Fatura Adresine "Ts Club Deposu / VİRA SSP" yazın, daha sonra "teslimat adresim fatura adresimle aynı"  seçeneğini işaretleyin.

Gerçekleştirdiğiniz alış verişin bilgisini Twitter’da #KöyOkullarıBordoMavi etiketi ile birlikte VİRA Sosyal Sorumluluk Projeleri Twitter hesabı @virassp 'yi mentionlayarak paylaşın.

Söz konusu tarihler arasında trabzonspor.com.tr üzerinden bu yolla yapılan alış verişlerinizi belirlediğimiz köy okullarındaki minik kardeşlerimize ulaştıracağız.

Tüm üyelerimizle birlikte gerçekleştireceğimiz bu organizasyona tüm taraftarlarımızın da destek vereceğine, böylece daha fazla kardeşimizi mutlu etme fırsatı yakalayacağımıza inaniyoruz.

Soğuk kış günlerinde, köy okullarında eğitim gören minik kardeşlerimizi Bordo Mavi ile ısıtalım.


TRABZON'DA YAŞAYANLAR trabzonspor.com.tr DIŞINDA DA DESTEK OLABİLİRLER

Trabzon'da yaşayan üye ve taraftarlarımız TS CLUB'tan satın aldıkları ürünleri  Maraş Caddesi, Beşirli dolmuş durakları yanında bulunan Gençler Çarşısı girişindeki Deniz Oyuncak mağazasına teslim edebilirler. Bilgi için telefon: 0532 705 36 95

 

ORGANİZASYONLA İLGİLİ TÜM SORU VE GÖRÜŞLERİNİZİ TWITTER'DA @virassp ARACILIĞIYLA PAYLAŞABİLİRSİNİZ.

 


Bu haber 442 kez okundu
Trabzonspor'un mevcut yönetim kurulu görev süresinde 1 yılı doldurmuş durumda. Yarın da ilk yarısını büyük bir hayal kırıklığıyla tamamladığımız ligimizin ikinci yarısına başlamış olacağız.
Trabzonspor'umuz , Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında PTT 1. Lig takımlarından Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşıyor.
SAYFA